Paddo's & Truffels

Paddo's en truffels kweken

   Nov 13

Verwen je paddokweekset met een warmtemat

De dagen worden kouder en dat heeft als nadeel dat ook je paddokweekset te lijden heeft onder de lage temperaturen. Als de temperatuur te laag en niet constant is, heeft dit grote invloed op het groeiproces van je paddo’s.

Speciaal voor de amateur paddokweker zijn er thermomatten te koop die zorgen voor een constante temperatuur van je growkit.

Thermomat paddokweek infrarood

Deze ultra dunne infrarood verwarmingsmat staat garant voor veilige en gelijkmatige warmte verdeling. Verwarmt je growkit of substraat waardoor de activiteit in de voedingsbodem behouden blijft tijdens de koude maanden. Verbetert het klimaat en verhoogt bovendien het rendement door een hogere opbrengst.

Specificaties

  • Afmetingen: 27.4 x 13 cm
  • Vermogen: 5 W. 230 V, 50 Hz
  • Temperatuur: 24 °C (bij indirect gebruik)
  • Infrarood verwarming verspilt nauwelijks energie aan het verwarmen van de lucht.
  • Kan gebruikt worden in combinatie met grow containers om een kleine afgesloten ruimte te verhitten (mini-broeikas)
  • Levensduur: < 30000 uur

Doe maar gerust je centrale verwarming uit en gebruik in plaats daarvan deze energiezuinige mat; het is veiliger, goedkoper en doet wonderen voor je opbrengsten!

Let op: je kunt het beste direct contact tussen het oppervlak en je kweekset vermijden. Gebruik een stuk karton of een dubbelgevouwen handdoek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Plaats de plastic zak gevuld met de growkit op de warmtemat. Zet de warmtemat aan. Ze na twee dagen de warmtemat uit en wacht tot de knoppen ontluiken, wat normaal tussen de vijf en tien dagen duurt. Doe dan de warmtemat weer aan en open de bovenkant van de zak een beetje zodat het vocht kan verdampen.

Wat te doen wanneer de knoppen na tien dagen niet zijn uitgekomen? Haal de kit uit de plastic doos, keer hem om en plaats de doos weer in de zak op de warmtemat en herhaal de bovenstaande procedure.

Prijs: € 14,95

Verkoop: Wapwinkel.com

Thermomat paddokweek

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *