Hoe kweeksets gemaakt worden

Kwaliteit
Tussen de rustieke landerijen en fruitbomen in Alphen staat de fabriek van de paddokweeksets. Hier worden de GrowKits klaar gemaakt. In deze fabrieken worden ook truffels gekweekt. Ware vakmannen begeleiden dit proces en kunnen de beste kwaliteit leveren, omdat ze bij elke stap van het proces betrokken zijn. Onze groothandel is de enige wereldwijd die het proces van productie tot verkoop zelf uitvoert.

Producten
De groothandel verbouwt negen verschillende GrowKits in de fabriek. De GrowKits die ze verbouwen zijn de Mexican, de Thai, de Colombian, de Mazapatec, de Cambodian, de Ecuadorian, de McKennaii, de Golden Teacher en sinds kort ook de Albino.

Proces
De ontwikkeling van de GrowKits duurt ongeveer een maand. Hierbij worden verschillende stappen doorlopen, waarbij elke stap cruciaal is. Het begint bij het planten van een spoor, vervolgens moet de schimmel groeien, dit proces moet nauwkeurig in de gaten gehouden worden. Hierna komen ze in de winkels te liggen. De groothandel maakt de GrowKits op een eigen en unieke manier waardoor de paddenstoelen van extreem goede kwaliteit zijn.

Kwaliteitsbewaking
Aandacht en hygiëne zijn cruciaal bij het hele proces. Dit om besmetting te voorkomen. Door constante alertheid, aandacht en passie voor het vak vindt die besmetting dan ook zelden tot nooit plaats. Elke stap die wordt gezet, hoe onbelangrijk deze ook lijkt, wordt met volle aandacht uitgevoerd.

Constante controle zorgt ervoor dat onze groothandel altijd de beste kwaliteit levert.

Gespecialiseerd team
Een klein team van trouwe, passievolle, ervaren medewerkers verzorgen het gehele productieproces in onze fabrieken in Alphen en Dreumel. Ze zijn constant bezig om het productieproces te verbeteren waar mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *